Sport 06.07.2016.

Kamp Real Madrida u septembru u Banjaluci!

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalski kamp šampiona Evrope Real Madrida biće održan u najvećem gradu Srpske od 1. do 5. septembra, a treninzi će se održavati na Gradskom stadionu, stadionu FK Naprijed, te terenima OFK Spartak 2013.

Španski gigant i najtrofejnija ekipa Evrope Real Madrid u periodu od 1. do 5. septembra organizovaće fudbalski kamp u Banjaluci.

U periodu trajanja kampa, u Banjaluci će boraviti treneri Real Madrida i voditi treninge dječacima uzrasta od pet do 17 godina iz Republike Srpske, odnosno BiH, od kojih će 10-20 najuspejšnijih dobiti pozivnicu za zvanični odlazak, posjetu stadionu i treninge u trening kampu Real Madrida u trajanju od deset dana. Kamp je ograničenog tipa, minimalan broj polaznika je 150, a maksimalan 170.

Tri trenera proslavljenog kluba će pet dana voditi treninge po uzrasnim grupma na Gradskom stadionu, stadionu FK Naprijed, te terenima OFK Spartak 2013. Svaka grupa će imati jedan trening dnevno u trajanju od oko sat i 45minuta po grupi.

Cilj kampa je da djeca osjete način i pristup radu, metodologiju i duh Real Madrida kao i odnos trenera prema grupama i djeci. Svi polaznici dobijaju dres, šorts, štucne i diplomu za učestvovanje.

Svi zainteresovani su dobrodošli da isprate ovaj događaj, vide, nauče ili medijski poprate rad trenera Real Madrida.

“Naš klub OFK Spartak 2013 postoji 30 mjeseci i velika nam je čast i priznanje što smo dobili ponudu fondacije RM da budemo organizatori Real Madrid kampa u Banjaluci što nam potvrđuje činjenicu da smo na pravom putu sa projektima, načinom i našim dugoročnim planom i programom rada”, navodi se u saopštenju OFK Spartak 2013.

(mondo.ba)