Magazin 20.04.2016.

Kao u filmovima: Beograđanin proslavio razvod

ČITANJE: 1 minuta
bgd
Jedan svježe razvedeni Beograđanin demonstrirao je na krajnje originalan način da nije samo stupanje u brak nešto što treba slaviti.

Za razliku od ljudi koji proslavljaju činjenicu da su našli ljubav svog života i krunisali je brakom, ima i onih koji su u tu avanturu ušli iz pogrešnog razloga, zbog čega više od svadbe kasnije slave – razvod.

Jedan od takvih je i čovjek koji se Trgovačkom ulicom u beogradskom naselju Žarkovo provozao u svom puntu, preko čijeg je zadnjeg stakla bio razvučen natpis “razveden”.

Osim toga, za branik je zakačio kanap, na čijem kraju je bilo nekoliko limenki, kakve se na kolima mladenaca mogu vidjeti u američkim filmovima.

Oduševljenje prolaznika koji su ga primijetili podijelili su i korisnici društvenih mreža, koji su potpuno poludjeli za fotografijom ovog automobila, objavljenoj prije dva dana na fejsbuk stranici “Žarkovo”, iako je ona, prošlog ljeta, već jednom kružila internetom, kada ga je neko uslikao u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Među komentarima onih koji su pozdravili ovaj gest – najvjerovatnije saosjećajući sa razvedenim vozačem – bilo je i onih koji su smatrali da je ovaj gest neprimjeren.

(Nezavisne)