Vijesti 06.12.2022.

Kiša do sredine dana

ČITANJE: 2 minute

Servisne informacije za Banjaluku za 6. movembar

Policijska uprava

Prema podacima kojima raspolaže područno odjeljenje, dogodila su se dva krivična dijela, javni red i mir je narušen jednom, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda.

Služba hitne pomoći

U hitnoj pomoći pregledana su 54 odrasla pacijenata, 22 djece i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

UKC

Na Odjelu za akušerstvo obavljena su tri poroda i rođene su tri bebe, dvije djevojčica i dječak.

Vatrogasna brigada

Vatrogasna brigada imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog radova bez struje će biti:
– Od 0devet do 12 časova dijelovi ulica Milice Stojadinović Srpkinje, Cerska br. 45, Jug Bogdana br. 80-96, Manastira Gračanica br. 1-11, Saničkih žetalaca br. 34 i Visokih Dečana br. 4.
– Od devet do 14 časova dijelovi ulica Ivana Gorana Kovačića br. 18 i Subotička br. 2.
– Od 10 do 14 časova dijelovi ulica Kralja Petra I Karađorđevića br. 91, 93, 95, Mladena Stojanovića br. 8 i Trg srpskih junaka br. 1.
– Od 13.30 do 12 časova dijelovi ulica Dr Božidara Adžije, Dušana Jokića, Filipa Kljajića, Franca Šuberta i Miloša Matića.
– Od devet do 14 časova dijelovi ulica Kosovska, Ravnih kotara, Užička i Ranka Šipke te dijelovi naselja Priječani i Kola-Milakovići.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Danas će biti izvođeni radovi na cjevovodu u Ulici Bulevar vojvode Stepe Stepanovića, što će u periodu od osam do 18 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju.

Vremenska prognoza

Jutru i prijepodne oblačno s kišom. Sredinom dana očekuje se da kiša prestane i popodne će biti suvo i pretežno oblačno uz kraće sunčane periode. Uveče novo naoblačenje. Duvaće slab jugozapadni vjetar, popodne u skretanju na sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 5°C, a maksimalna temperatura vazduha do 9°C.

(N.M.)