Sport 02.12.2016.

Kiso: Ostao bih u Borcu zbog Trivunovića

ČITANJE: 2 minute

Veznjak Borca Nenad Kiso, kome je istekao ugovor, kaže da postoji mogućnost da nastavi nositi dres jesenjeg prvaka Prve lige RS.

Nenadu Kisi istekao je ugoovor sa Borcem i on se trenutno nalazi u Beogradu i čeka ponude.

U izjavi za “Glas Srpske” Kiso je rekao da ne bi imao ništa protiv da nastavi igrati u Banjaluci.

“Razgovarali smo na kraju polusezone. Ima još dosta vremena, tek je počeo odmor, pa ćemo vidjeti kako će se to sve završiti. Trenutno sam slobodan igrač, a nije isključeno da ostanem u Borcu, pogotovo zbog trenera Vuleta Trivunovića, koji nas je zaista digao u potpunosti”, rekao je Kiso.

Ostanak Trivunovića na klupi Borca jedan je od glavnih uslova za Kisin ostanak u ekipi, a drugi je poboljšanje finansijske situacije u klubu koja nije na zavidnom nivou.

“Da su neke druge okolnosti, da Trivunović nije trener, ili da je ostao Vlado Jagodić, nikada ne bih ostao u klubu. Razmišljam o ostanku isključivo zbog njega. Nadam se da će biti poboljšana i finansijska situacija, i zbog mladih igrača, da budemo mnogo mirniji i završimo sezonu ‚na prvom mjestu. Postoji želja da ostanem u Borcu, to nije isključeno, ali ako bude poboljšana finansijska situacija”, rekao je Kiso, prnosi “Glas Srpske”.

Upravo ostanak Kise Trivunović je naveo kao jedan od glavnih ciljeva Borca u narednom prelaznom roku. Sportski direktor Borca Oliver Jandrić potvrdio je da će u predstojećem periodu rtaditi na tome da bude dogovorena saradnja sa njim, ali i na eventualnim pojačanjima.

“U narednom periodu ćemo raditi na produženju ugovora sa igračima ili eventualnim pojačanjima. Radimo na tome, ali nema još ništa konkretno”, rekao je Jandrić

Borac će, kako je najavljeno, pokušati da u zimskom prelaznom roku dovede bivše igrače Petra Kunića i Bojana Puzigaću, kao i Miloša Čudića, Bojana Burazora, Miljana Govedaricu i Miloša Đorđevića.

(Glas Srpske)