Sport 30.04.2019.

KK Borac humanitarnom utakmicom prikupio 2.540 KM za pomoć Sari Vujinović

ČITANJE: 1 minuta

Na trećoj utakmici finalne serije Play Off-a koja je odigrana u Banjoj Luci između KK Borac i KK Leotar iz Trebinja u subotu 27. aprila 2019. godine, u Sportskoj dvorani Borik, prikupljeno je 2.540,00 KM,  a cjelokupan novčani iznos biće uplaćen na račun Darka Vujinovića, oca djevojčice Sare.

Kako bi prikupili što više novčanih sredstava organizatori su se potrudili da pored utakmice, bogatim muzičkim programom privuku što više pažnje.

Organizatori ističu da im je bilo zadovoljstvo provesti veče sa Sarom i Darkom, kao i skrenuti pažnju na njihov problem u nadi da će shvatiti situaciju u kojoj se nalazi ova porodica i određenom donacijom doprinijeti realizaciji planiranog cilja, a to je nabavka adekvatnog prevoznog sredstva.

Zahvalnost su izrazili i svim učesnicima muzičkog programa, koji su volonterski odradili svoj dio posla, rukovodstvu SD Borik, kao i publici i navijačima koji su Borac vodili do pobjede.

Borcu nedostaje malo do titule, a ekipu danas sa početkom u 20:00 časova očekuje novi nastup na gostujućem parketu u Trebinju.