Sport 23.03.2018.

KK Borac prevazišao probleme

ČITANJE: 1 minuta

Prethodni period košarkaški klub Borac se suočio sa velikim izazovima, ali nakon sinoć održane skupštine, problemi su iza Borca, a košarkaši se spremaju da u najjačem sastavu odigraju Playoff, saopšteno je iz ovog kluba. 

Za novog direktora kluba izabran je bivši as KK Borac, Tibor Florijan, a od danas igrači prvog tima imaju pravo glasa u skupštini što daje garanciju igračima da je njihov stav važan u radu kluba i da strukture kluba poštuju njihov značaj za klub.

Dogovoreno je i da najveći sponzori kluba imaju svoj glas i na taj način se dokazuje transparentan rad svim sponzorima, a ovim postupkom dodatno se stvara kvalitetan temelj za sve buduće sponzore.

“Ulogu u prevazilaženju problema imao je, sada bivši, trener Borca Bojan Božić koji je ispred svega stavio interes kluba. Svi uključeni u rad Borca su zahvalni Bojanu Božiću za sve urađeno u periodu od dolaska u klub do danas.

Pred nama je veliki izazov, na sportskom, ali i organizacionom planu. Važno je nastaviti graditi mlađe selekcije koje već sada besplatno treniraju, a prvom timu obezbjediti sve uslove da pruže svoj maksimum na terenu i da bez pritiska, pokušaju ostvariti cilj Borca, a to je ulazak u Premijer ligu.

Iskreno se nadamo da je ovaj trenutak presudni korak u vraćanju stabilnog Borca koji pred ispunjenom dvoranom i svojim navijačima igra protiv najvećih klubova i koji motiviše što više mladih da se bave sportom” navodi se u saopštenju KK Borac.