Magazin 15.11.2015.

Ko su muškarci koji su lomili Adelino srce?

ČITANJE: 3 minute
Adele
Na novom albumu “25” Adel više ne pjeva o slomljenom srcu. Ipak, autobiografske pjesme o izgubljenim ljubavima učinile su je svjetskom zvezdom, a fanovi i dalje pokušavaju da razotkriju misteriozne muškarce kojima su posvećeni njeni tekstovi.

Prema Marku Šapiru, piscu biografske knjige ‘Adel’, pjevačica je svoj prvi album napravila na “ostacima” propale veze s biseksualnim muškarcem koji je, pošto mu je na svoj 18. rođendan izjavila ljubav, okrutno pobjegao s jednim od njenih gej prijatelja.

– Jednu stvar znamo, a to je da se njena prva ljubav završila užasno loše. Adel mu je rekla šta osjeća, znala je da je biseksualan, ali mislila je da bi to ipak moglo da funkcioniše – piše Mark.

Uprkos tome što ju je ponizio, htio je da pokušaju ponovo i ona je pristala, ali poslije nekog vremena nije više mogla da podnosi njegova nevjerstva. Ipak, nije to baš dobro podnijela – nakon raskida počela je mnogo da pije, ali se onda sabrala i snimila album koji ju je u trenutku učinio svjetskom zvezdom.

Mister 19 se par godina kasnije vratio u njen život. Naime, pozvao ju je i tražio dio zarade od albuma “19” – jer ga je on, jelte, inspirisao (?!).

– Zvao me je danima i bio mrtav ozbiljan oko toga. Na kraju sam mu rekla: “Napravio si mi pakao od života, preživjela sam i sad to zaslužujem”. On je zaista mislio da bi trebalo da bude nagrađen za svoju ulogu – ispričala je pjevačica.

Mister 21

Muškarac koji se pobrinuo da Adel ima dovoljno materijala za novi album koji će biti još uspješniji nego prvenac, među fanovima poznat kao “Mister 21” je još veća misterija.

– Koga briga ko je? Niko poznat, samo bivši dečko. Ja se ne muvam sa selebritijima. Nisam vam ja tejlor Svift, razumijete? – poručila je Adel svojevremeno novinarima. Ipak, to njih nije spriječilo da pokušaju da saznaju ko je taj misteriozni frajer kojeg ona naziva ljubavlju svog života i kojem su posvećeni “Rolling in the Deep”, “Someone like You”…

Glavni “osumnjičeni” bio je pomalo ekscentrični umjetnik i partijaner Slinki Sanbim.

– To je javna tajna da je Slinki inspirisao “21”. Dečko jako dobro izgleda i voli da pokazuje tijelo, ima tu ludu frizuru koja podsjeća na Džimija Hendriksa i pomalo je divlji.  Lako je vidjeti zašto je privukao Adel. I on je muzičar, samo više andergraund  – ispričao je jedan Adelin prijatelj.

Međutim, kako se priča, Slinki nikad nije javno priznao da mu je Adel djevojka, a cijela stvar pukla je zbog njegove veze sa Burberry modelom Morvenom Liton Kobold.

– Slinki nije tip kojeg možeš da smiriš. To se uvijek završava u suzama, a te suze su uvijek Adeline – ispričao je izvor.

No, Adel je navodno izjavila da ona ni ne poznaje Slinkija (a on baš i ne djeluje kao “stariji tip koji ju je zainteresovao za filmove, književnost, putovanja, politiku, vino…”), pa se potraga nastavila u drugim pravcima.

Kao mogući Misteri 21 pominjali su se Džejmi Rejnolds, frontmen benda Klaxons, i njen veliki prijatelj, glumac i komičar Džejms Kord, a zatim i čuveni DJ i producent Mark Ronson, koji je radio hitove Lili Alen i Ejmi Vajnhaus.

Ipak, najozbiljniji “kandidat” je fotograf Aleks Starok, s kojim se pjevačica zabavljala oko godinu dana.

(24sata.rs)