Vijesti 17.11.2016.

Ko su uhapšeni u akciji “Tiper”?

ČITANJE: 1 minuta

Jovica Grujić, Đorđe Brnić, Nemanja Umjenović, Vladimir Stanić, Srđan Macanović, Željko Grubor, u bjekstvu su Aleksandar Vučić, Branislav Taraba i Miloš Radoja su uhapšeni u akciji “Tiper”, saznaje SrpskaCafe.

Akcijom “Tiper” rasvijetljeno je i razbojništvo u “Pavlović Internacional banki” od 12. avgusta ove godine u Bijeljini, razbojništvo u prodavnici “Moj market” od 5. juna 2015. u Ulici Dragiše Vasića u Banjaluci i u prodavnici “Moj market” od 11. juna 2015. godine u Ulici Sime Matavulja u Banjaluci, te pet krivičnih djela teška krađa u prodajnim objektima sa duvanskim proizvodima.

Pripadnici policije rade i na rasvjetljavanju ubistva Zorana Grahovca zvanog Suko. Grahovac je ubijen 16. avgusta 2006. godine u mjestu Dragnić Podovi kod Šipova, a tijelo je pronađeno dan kasnije u šumi blizu njegove kuće. Kako je istraga potvrdila, Grahovac je ubijen iz “papovke”, a sumnjalo se da je počinilac njegov kum. Međutim, zbog nedostatka dokaza optužnica nije podignuta.

Tužilaštvu je uz izvještaj predato šest lica koja su juče lišena slobode na području Banjaluke, dok se za tri lica još traga. Od toga su dvojica državljani Srbije.

(Srpskacafe.com)