Politika 22.08.2020.

KOALICIJA PODRŽALA PRIJEDLOG: Veselin Vujović kandidat SDS-a za načelnika opštine Bileća

ČITANJE: 1 minuta

Veselin Vujović kandidat je SDS-a za načelnika opštine Bileća, a njegovu kandidaturu podržale su Srpska radikalna stranka Srpske, SRS “Dr Vojislav Šešelj”, SNS i PDP.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da ova stranka “učinila pravu stvar” kandidujući Vujovića za načelnika opštine.

“Radi se o časnom, poštenom čovjeku koji je branio i Republiku i ovaj grad i predsjednik je najvažnije organizacije – Boračke organizacije”, rekao je Šarović novinarima u Bileći, gdje je prisustvovao predstavljanju kandidata.

On je dodao da je Vujović kandidat i svih koalicionih partnera, te izrazio uvjerenje da će biti izabran za načelnika.

“U njemu smo prepoznali vrijednosti koje bi trebalo da ima jedan kandidat i uvjereni smo da će znati kako upravljati sa ovim gradom”, rekao je Šarović.

Vujović je rekao novinarima da nije član ni jedne stranke, ali da se kandidovao na prijedlog SDS-a.

On je izrazio nadu da će biti načelnik svih građana Bileće za napredak i opšte dobro ove lokalne zajednice.

“Moj zadatak je da radim po zakonu i za opšte dobro svih građana Bileće, da napravimo neku pozitivnu atmosferu u samoj lokalnoj upravi, da radimo na jedinstvu svesrpskog nacionalnog korpusa, da pokušamo naći investitore i da se samim tim otvaraju i nova radna mjesta”, rekao je Vujović.

On je dodao da su neki od ciljeva i da se mladim bračnim parovima pokuša pomoći da riješe stambeno pitanje, a studentima kroz stipendije da završe studije.

(Srna)