Kojih šest vrhunskih smartfona nas očekuje u prvoj polovini 2016.?

Smartfon

Kako je manje od dvije nedjelje ostalo do kraja 2015. godine, vjerovatno je sigurno reći da su svi relevantni smartfoni koji su trebali da izađu u toku ove godine već najavljeni.

Ove godine smo vidjeli veliki broj odličnih telefona ali sada gledamo ij, te očekujemo da 2016. godina bude ništa manje zanimljiva. Tradicija je da u prva dva mjeseca godine već imamo dva velika događaja, a prvi je Consumer Electronic Show 2016 (Sajam potrošačke elektronike) u januaru, a drugi Mobile World Congress 2016 (Svjetski mobilni kongres) u februaru.

Sudeći po tome šta se dešavalo početkom 2015. godine, prva polovina 2016. godine bi trebalo da nam donese brojne smartfone visoke klase. Većina od njih, ako ne i svi, će pokretati Android što i nije čudno imajući u vidu da novi iPhone stiže u septembru. Prije svega, očekuju se sljedeći telefoni:

– Asus ZenFone 3

– HTC One M10

– LG G5

– Samsung Galaxy S7

– Samsung Galaxy S7 edge

– Sony Xperia Z6

(Phonearena.com)

RADOJIČIĆ SA KORMAKOVOM Realizovano više zajedničkih projekata

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora SAD u BiH Marin Kormak i zahvalio joj na višegodišnjoj saradnji u okviru koje je u Banjaluci realizovano više projekata, zahvaljujući USAID-u i američkoj Ambasadi. “Najveći projekat su ulaganja u Ramićima, čime je omogućeno da veći broj poslovnih subjekata uđe u Poslovnu zonu”, naveo

Soliteri na tri lokacije u centru Banjaluke?

Bilo je mnogo debate u vezi sa soliterima na području grada i u Prijedlogu odluke o donošenju regulacionog plana dijela centralnog područja ostala je mogućnost da se na barem tri zone u gradu izgrade soliteri. Rekao je ovo gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada, posljednje u ovoj godini, i naglasio da solitere imaju