Vijesti 18.11.2015.

Koljač iz Varvarina: Zaklao sam ženu na slavi jer je zvala samo svoje goste!

ČITANJE: 2 minute
nebojsa-pavlovic-buca-milica-pavlovic
Nebojša Pavlović (61) iz Varvarina godinama je planirao da ubije suprugu Milicu (60), a na kraju je to učinio zbog – gostiju na slavi!

– Godinama sam planirao da ubijem ženu, ali, eto, nisam sve do ove slave… Za Đurđic smo se dogovorili da prvog dana ja zovem svoje goste, a drugog dana ona svoje. Nije me poslušala… Kada sam prvog dana slave vidio da je zvala samo svoje goste, pukao mi je film – rekao je u policiji Nebojša Pavlović.

Milica je prije dvije godine napustila Nebojšu jer nije više mogla da trpi njegovo nasilje. On je ostao da živi u staroj kući na porodičnom imanju, a njihov sin je majci napravio novu kuću u istom dvorištu. U toj kući Nebojša je ubio Milicu.
U trenutku zločina on je imao više od dva promila alkohola u krvi.

– Dok mu je vađena krv za analizu pitao je: “Je l’ mrtva?”, a onda sam sebi odgovorio: “Sigurno je mrtva, ja sam to stručno uradio. Ja ću sad umrijeti u zatvoru.”

Protiv njega je 2013. podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici, ali je, koliko sam čuo, ona kasnije povučena – rekao je izvor iz istrage.

Rođan Pavlovićevih je bio očevidac stravičnog zločina. On kaže da Nebojša ranije nije poštovao slavu, ali se uoči posljednjeg Đurđica dogovorio s Milicom da je zajedno proslave.

– Prišao nam je za stolom i rukovao se s nama, a onda je krenuo ka Milici, koja je u kuhinji prala sudove. Mislili smo da će i njoj čestitati slavu. Ali on je potegao nož, prije nego što je iko od nas mogao da reaguje, zario joj sečivo u vrat i zavrnuo tako snažno da joj je napravio rez dug 17 centimetara – opisao je ubistvo taj rođak.

(Alo.rs)