Kompanija Prointer dio jedinstvene cross trke na Jahorini

prointer dio cross trke termag challenge race

Termag Challenge Race koja će se održati 21. jula ove godine na Jahorini prva je cross trka sa preprekama u BiH, a namijenjena je svim zainteresovanim takmičarima – od rekreativaca, avanturista, početinka te profesionalaca.

Početak trke je u 11 časova ispred Termagovog restorana Koliba a u pitanju je kružna trka, dužine 7,43 km sa 8 pozicioniranih prepreka koje će takmičari morati savladati kako bi uspješno završili stazu.

Organizator trke je Termag hotel, uz podršku Saveza za fitness i rekreaciju Srbije te NGO Marathon Sarajevo, a kao glavni pokrovitelj Termag Challenge Race uključila se i kompanija Prointer, kojoj ovo nije prvi put da podržava projekte koji promovišu sport i nove ideje.

“Inovativnost je nešto čemu uvijek strijemimo, ali ne samo kada je u pitanju posao kojim se bavimo. Uvijek tražimo nove ideje, nove talente te inovativne projekte u svim segmentima društva koje možemo podržati. Termag Challenge Race, kao jedinstvena i prva ovakva trka u BiH idealan je spoj upravo onih vrijednosti koje cijenimo u kopaniji. Zato nam je jako drago biti dio ove priče, koja će nadamo se postati redovan događaj”, rekli su u kompaniji Prointer ITSS.

Iz Prointera su naglasili kako u sledećem periodu žele još više da se uključe u slične projekte, kroz koje će tražiti načine da podrže i promovišu naše talente te im pruže priliku da svoje ideje i projekte sprovedu u djelo.

“Naši prostori prepuni su novih talenata i mladih ljudi koji često nemaju priliku da razviju svoje ideje i projekte. Naša želja je da se još više posvetimo upravo mladima, kulturi i sportu, te u tim segmentima nastavimo podršku svim inovativnim i zanimljivim idejama kojima treba pomoć u razvoju. Cilj kompanije, osim uspješnog poslovanja, uvijek je bio i podrška zajednici i našim ljudima kad god je to moguće”, rekli su u Prointeru.

Kako učestvovati u Termag Challenge Race

Za učesnike trke Termag hotel na Jahorini obezbijedio je popust od 50% na redovne cijene, koji uklučuje i jednu osobu u pratnji takmičara. Za djecu učesnika i gostiju obezbijeđena je igraonica i animatori koji će im praviti društvo.

Prijaviti se mogu svi bez ograničenja, a takmičarske nagrade podijeljene su u kategorije za žene i za muškarce.

Nagrade uključuju:

Kategorija – muškarci :

  1. nagrada – Go Pro kamera
  2. nagrada – vikend za dvije osobe u hotelu Termag
  3. nagrada – vožnja na quad vozilu za dvije osobe

Kategorija – žene :

  1. nagrada – vikend za dvije osobe u hotelu Termag
  2. nagrada – komplet sportske opreme
  3. nagrada – vožnja na quad vozilu za dvije osobe

Više detalja o samoj stazi možete saznatio na Termag Challenge Race stranici, gdje možete i da se prijavite za trku.

RONILAČKI KLUB “DELFIN” Besplatna škola sportsko-rekreativnog ronjenja

Ronilački klub „Delfin“ Banja Luka organizuje besplatnu školu sportsko-rekreativnog ronjenja za djecu i roditelje, koja će biti održana od 25. do 28. jula ove godine. Ove godine, projekat će biti realizovan u okviru turističke manifestacije „Ljeto na Vrbasu“.  Pravo učešća imaju porodice, jedan ili oba roditelja sa djecom uzrasta od 8 do 17 godina, a

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.