Biznis 13.04.2017.

Kompanije Prointer i Cisco uspješno organizovali IT konferenciju u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

U Banjoj Luci je danas u hotelu Jelena, prvi put održan Cisco skup u organizaciji istoimene kompanije i njihovog partnera “Prointer ITSS”.

S obzirom da su tematika bile inovacije u oblasti novih poslovnih IT rješenja, konferencija je privukla veliki broj IT menadžera iz brojnih kompanija privatnog i javnog sektora. Svi prisutni su imali priliku da čuju globalne IT trendove koje mogu primijeniti u poslovanju na domaćem tržištu.

Cisco skup su obilježila 4 predavača, od kojih je Phillip Stoychev Nedev stigao čak iz Bugarske, kako bi svoje kolege blagovremeno uputio u aktuelne IT trendove koje kompanija Cisco postavlja na globalnom nivou.

Pored pomenutog Nedeva, Cisco konferenciju je upotpunilo prisustvo IT stručnjaka kao što su Aleksandra Pavlović, Edina Mekić i Rešad Rovčanin.

Jedan od organizatora, Amir Sarić, istakao je kako u bliskoj budućnosti planiraju organizovati slične skupove, da bi domaće tržište sve više išlo u korak sa svjetskim IT standardima.

Kako je ovo relevantna tema za naš portal, Taster tim je imao čast da prisustvuje ovakvom događaju i detaljno odsluša 5 izuzetno interaktivnih i korisnih predavanja koja su se dotakla najnovijih trendova kada je u pitanju sigurnost serverskih struktura te najnovijih Cisco data center tehnologija.