Vijesti 30.03.2021.

Kompenzacioni fond: Odobrena refundacija sredstava za iskorištene turističke vaučere

ČITANJE: 1 minuta

Upravni odbor Kompenzacionog fonda Republike Srpske odobrio je isplatu sredstava u ukupnom iznosu od 153.908 KM u svrhu finansijske pomoći za saniranje posljedica izazvanih virusom korona po osnovu iskorištenih turističkih vaučera u periodu od 1. do 31. decembra 2020. godine za 38 poslovnih subjekata.

Odluka je donesena nakon što se Upravni odbor Kompenzacionog fonda upoznao o Informaciji o poslovnim subjektima koji ispunjavaju uslove za refundaciju sredstava po osnovu iskorištenih turističkih vaučera u periodu od 1. do 31. decembra 2020. godine.

Upravni odbor Kompenzacionog fonda upoznao se i o Informaciji o poslovnim subjektima koji ispunjavaju uslove za refundaciju sredstava po osnovu iskorištenih turističkih vaučera u periodu od 1. do 31. januara januara ove godine, iz sredstava Kompenzacionog fonda Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Odobrena je isplata sredstava u ukupnom iznosu od 87.685 KM u svrhu finansijske pomoći za saniranje posljedica izazvanih virusom korona po osnovu iskorištenih turističkih vaučera u periodu 1. do 31. januara ove godine za 20 poslovnih subjekata.

(Srna, E.M)