Vijesti 27.01.2023.

Komunalna policija se pojavila na koncertu Breskvice, Đajić pobjesnio

ČITANJE: 1 minuta

Koncert Breskvice, u organizaciji Daun sindrom centra Banjaluka, održan je u Banjaluci, a Ambasador Udruženja Vlado Đajić nije krio svoje zadovoljstvo zbog velikog odziva. Međutim, tokom večeri se pojavila Komunalna policija.

-Komunalna policija je tokom redovne kontrole utvrdila da koncert i izvođenje muzike uživo nisu prijavljeni, te da je tokom večeri služen alkohol, o čemu smo obavijestili MUP, čiji pripadnici nisu izašli na teren. Ovo su pojave koje su suprotne ideji zdravog odrastanja i koje razaraju naše društvo, ali pojave koje moraju postati prošlost, napisao je gradonačelnik Draško Stanivuković na Fejsbuku.

On je postavio video u kojem se čuje kako Đajić pita “koja je budala vas poslala” i na mikrofonu, pred okupljenima, poručio da su “jači od tih idiota koji ne znaju šta je Banjaluka”, prenosi Srpskainfo.

Podsjećamo, Đajić je rekao da je ponosan što je pokrovitelj i Udruženja i ove manifestacije.

– Širimo ljubav. Ovo se nije desilo u svijetu. Svugdje osobe sa Daunovim sindromom dobijaju nešto od drugih osoba, a ovo osobe sa Daunovim sindromom daju drugima. Poklonili su ovaj veličanstveni koncert u Banjaluci. Stvarno sam presrećan – rekao je on.

Oznake: Vlado Đajić