Magazin 14.05.2021.

KONAČNO: Ovo su inovativni proizvodi za zaštitu i čišćenje svih površina na bazi nano tehnologije

ČITANJE: 2 minute

Nasiol, popularni evropski brend i lider kada je u pitanju razvoj proizvoda na bazi revolucionarne nano tehnologije za zaštitu površina svih tipova i namjena, od sada je dostupan u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Nano molekule još se nazivaju i materijalom budućnosti zbog svog iznimnog potencijala i upotrebe u više različitih industrija i oblasti. One rade na principu da se međusobno gusto vežu na atomskom nivou stvarajući neprobojnu zaštitnu mrežu na tretiranim površinama.

Koristeći ova jedinstvena svojstva nano čestica, novi brend na našem tržištu, Nasiol Adria, uspio je razviti naprednu formulu čija su srž sofisticiranost i moć, a krajnji cilj najefikasnija nevidljiva zaštita za impregnaciju površina i tekstura od štetnog uticaja raznih vanjskih faktora kao što su kiša, vlaga, ogrebotine, prljavština ili hemijske reakcije.

Kompanija Nasiol Adria u svom sveobuhvatnom asortimanu nudi premium, izdržljive i pristupačne zaštitne premaze za širok spektar površina poput metala, drveta, tekstila, plastike, stakla itd. Zaštitna svojstva ovih keramičkih premaza i sprejeva uz pravilno nanošenje održavaće karoseriju vašeg automobila glatkom, vožnju bezbjednom, skupocjenu odjeću novom, a vrijedne predmete očuvanim i bez ogrebotina i do nekoliko godina!

“Nasiol Adria keramički premazi nude mnoge prednosti, uključujući otpornost na spoljašnje elemente, dugotrajne rezultate i, naravno, atraktivniji izgled spolja. Mi smo prepoznali njihov potencijal i veliko nam je zadovoljstvo što će svi građani Srbije, BiH i Crne Gore imati mogućnost da se sami uvjere u sve benefite koje nano tehnologija može unijeti u njihovu svakodnevicu”, izjavio je distributer za region.

Još jedna fantastična odlika Nasiol zaštitnih sprejeva i premaza je jednostavna upotreba. Možete ih nanositi samostalno, bez profesionalne pomoći, a uz svaki proizvod dobićete i detaljno uputstvo za pravilnu aplikaciju tako da ne morate brinuti da ćete u nečemu pogriješiti.

Posjetite oficijelni veb-sajt putem ovog linka kako biste saznali još više detalja i informacija u vezi sa sveobuhvatnim asortimanom proizvoda na bazi inovativnih nano čestica, njihovoj upotrebi, aplikaciji i trajnosti.