Magazin 29.11.2018.

Koncert Halida Bešlića 6. decembra u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

U organizaciji agencije LUCIDO, 6. decembra, sa početkom u 20h, u dvorani Borik, održaće se veliki koncert Halida Bešlića.

„Imam dobro uigran bend, zajedno smo već 18 godina i cilj nam je da svaki koncert bude drugačiji, zato nemamo isti repertoar i ne pjevamo iste pjesme na svakom koncertu. Biće pjesama uz koje su odrastale generacije, ali i novih, koje smo uradili zadnjih godina i postale su hitovi“, najavio je Halid koncert na konferenciji za medije u Banjaluci.

Gosti Halida Bešlića na koncertu u Boriku su Banjalučanin Boris Režak i mlada pjevačica Nikolina Kovač.

„Izvodićemo i pjesmu „Taman je“, za čiji je nastanak „kriva“ moja unuka, koja i glumi u spotu.

Ona je stalno govorila taman, taman. Danas je teško doći do hita. Ako ste velika zvijezda, a ne pravite hitove, nakon dvije godine vas publika zaboravi“, dodaje Halid.

„Karte se mogu kupiti po cijeni od 10 i 15 KM u Travel Office-u TC Emporium i na Trgu Krajine. Na dan koncerta, cijena će biti 15 i 20 KM“, kaže direktorica Lucida Danijela Topić.

Sponzor koncerta je jedna od najuspješnijih domaćih kompanija, EuroExpress brza pošta, koja je obilježila jubilej – 10 godina poslovanja.

„Kompanija EuroExpress brza pošta od svog osnivanja, 2008 godine vrlo brzo se etablirala kao vodeća kompanija u pružanju usluga brze pošte na prostoru Bosne i Hercegovine te zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji, velikim trudom i predanim zalaganjem svih zaposlenih i jasnom politikom kvaliteta, danas je jedna od najuspješnijih kompanija u zemlji“, saopštila je Sanja Vasilić, viši stručni saradnik za marketing.

Sponzor koncerta je i kompanija Coca Cola, a medijski pokrovitelji su Radio televizija Republike Srpske i BIG radio.