Politika 08.11.2020.

Kondić i Milaković na ozvaničenju početka gradnje mosta u Docu

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka Milan Milaković i šef Povjereništva SPS Banjaluka Saša Kondić prisustvovali su ozvaničenju početka radova na izgradnji novog mosta preko Vrbasa u naselju Dolac. Najveći infrastrukturni projekat iz oblasti saobraćaja u gradu na Vrbasu od početka ima snažnu podršku SPS, poručio je prvi čovjek banjalučkih Socijalista Saša Kondić.

– SPS je snažno podržao ovaj projekat i nastavićemo da podržavamo sve dobre ideje i inicijative koje su okrenute ka izgradnji boljih uslova za život Banjalučana – istakao je Kondić.

Potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka Milan Milaković kaže da je Banjaluci potrebno rasterećenje saobraćaja, kao i postojećih mostova, a završetkom ovog projekta, biće urađen veliki dio posla po tom pitanju.

– Banjaluka nastavlja da se razvija i raste i to je poitika koja će uvijek imati podršku i pomoć SPS. Mnogo toga je urađeno u poslednje četiri godine po pitanju saobraćajne infrastrukture i to je jedan od preduslova za svaki drugi vid razvoja – poručio je Milaković.

Ovom događaju su uz predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović i gradonačelnika Igora Radojičića, prisustvovali i predstavnici stranaka koalicije. Planirano je da ovaj most poveže centar grada s jedne strane i naselja Obilićevo i Starčevicu s druge strane. Idejno rješenje za izgradnju mosta u Docu izabrano je na međunarodnom konkursu krajem prošle godine.

(Banjaluka.net)