Politika 26.10.2020.

Kondić: Strah od neuspjeha ne opravdava vandalizam

ČITANJE: 1 minuta

Iako mnogima smeta rast koji je SPS ostvario za samo 7 mjeseci postojanja, kao i činjenica da ćemo u Banjaluci imati 5 odbornika, to nije razlog za vandalsku kampanju koja se vodi protiv SPS u Banjaluci, poručio je šef Povjereništva SPS Banjaluka i kanidat za odbornika Saša Kondić.

Uništavanje reklamnih materijala SPS traje od početka kampanje, a intenzivirano je u posljednja dva dana, vjerovatno kako se bliže izbori i kako raste strah pojedinih političkih subjekata od sopstvenog neuspjeha i rezultata SPS, istakao je Kondić.

– Upravo ovakvo ponašanje predstavlja politiku prošlosti, koja uključuje uništavanje, stvaranje podjela i agresivnost, koja u politici uvijek predstavlja nemoć. SPS je iznad toga, i ostaćemo iznad. Apelujemo na sve političke subjekte da vode fer kampanje, a onima koji se bave ovako jadnim potezima, poručujemo da im je mjesto u prošlosti. Sama činjenica da mi kao najmlađa politička partija u Banjaluci možemo druge da učimo fer političkom nadmetanju dovoljno govori o potrebi za novim ljudima i novim politikama – poručio je Kondić.

(E.M/Banjaluka.net)

Oznake: Saša Kondić