Vijesti 06.12.2018.

KONKURS ZA SREDNJOŠKOLCE Ko će napisati najbolji esej na temu “Savremene tehnologije i društvene promjene”

ČITANJE: 1 minuta

Studijski program sociologije banjalučkog Fakulteta političkih nauka u saradnji sa Centrom za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjaluci organizuju konkurs za najbolje radove srednjoškolaca iz sociologije u Republici Srpskoj. 

Tema ovogodišnjeg konkursa je “Savremene tehnologije i društvene promjene”.

– Živimo u vremenu konstantnih društvenih promjena. Savremene tehnologije su sastavni dio našeg života, čovjek jednostavno više ne može da ih izbjegne. Кakav je uticaj tehnologije na čovjeka danas? Da li tehnologija ima više pozitivnih ili negativnih karakteristika i mogu li društvene mreže biti pokretači društvenih promjena – pitaju organizatori.

Učenik koji osvoji prvo mjesto dobija 200 KM i knjigu, drugoplasiarni tablet i knjigu, a knjiga će takođe biti uručena i za treće mjesto.

Prijave radova na konkurs se podnose do 15. decembra na mejl adresu: [email protected], a završeni radovi se moraju predati najkasnije 15. februara 2019. godine, na isti mejl ili lično na adresu: Fakultet političkih nauka Univerziteta u Banjaluci, Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, Banjaluka, sa naznakom “Кonkurs za najbolji rad iz sociologije”.

(Srpskainfo)