Vijesti 26.01.2021.

KONTROLA: Koje kladionice su varale, pa kažnjene?

ČITANJE: 1 minuta

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izvršili su u periodu od 18. januara 2021. do 24. januara 2021. godine 236 kontrola priređivača igara na sreću u Republici Srpskoj i to u Gradišci, Foči, Novom Goraždu, Višegradu, Prijedoru, Tesliću, Čelincu, Rogatici, Bijeljini, Brodu, Laktašima, Banjaluci, Modriči, Kozarskoj Dubici, Kostajnici i Doboju.

Tom prilikom, inspektori su izdali osam prekršajnih naloga, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću, prenosi RTRS.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su nepravilnosti od strane pravnih i fizičkih lica na sljedećim lokacijama:

– Ugostiteljski objekat “MAX”, Opsječko bb, Čelinac
– Kafe bar “UNDER”, Dositeja Obradovića bb, Modriča
– Kafe bar “GAGI”, Ivana Gorana Kovačića 2, Kostajnica
– Ugostiteljski objekat “BALKAN”, Podnovlje bb, Doboj
– Sportska kladionica “SPORT PLUS”, Beogradska 13, Bijeljina
– Ugostiteljski objekat “BRAĆA ERIĆ”, Trnjaci bb, Bijeljina
– Automat klub “SLOT G”, Stefana Dečanskog 98, Bijeljina
– Ugostiteljski objekat “KOD PAJE”, Trg 7. Oktobra, Brod

U saopštenju se dodaje da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama, sa posebnim naglaskom na one koji ne poštuju propise, biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske.

(SB)