Politika 30.12.2021.

Košarac: Kada govori o patriotizmu, Šarović misli na BiH

ČITANJE: 1 minuta

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac izjavio je da je lider SDS-a Mirko Šarović najmanje pozvan da govori o patriotizmu, reagujući na izjave aktuelnog predsjednika SDS-a da SNSD vodi politiku “potpunog ogoljavanja Republike Srpske i izvlačenja resursa, dok cijenu plaćaju građani”.

“Opet efendija Šarović! Samo ne on o patriotizmu! Kada on govori o patriotizmu naravno da misli na patrotizam prema BiH. Ponosan je dio takozvane patriotske lige BiH”, napisao je Košarac na svom “Tviter” nalogu.

Kako je istakao, smiješno je da Šarović drži lekcije srpskom članu Predsjedništva BiH i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku.

“Zna li iko šta je Šarović napravio od infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj, Rogatici u kojoj je rođen ili Istočnom Sarajevu gdje živi?! Licemjerno je da on priča o razvoju, budućnosti… Dodik može biti ponosan na izgrađeno u Republici Srpskoj – auto-put, bolnice, škole, studentski domovi, vrtići, hidroelektrane, Olimpijski centar `Jahorina`, gasovod, sportske dvorane… Šarović to ne bi mogao ni okrečiti”, dodao je Košarac.

(Srna, E.M)

Oznake: Staša Košarac