KOŠARAC: Nikom nisam slao prijeteće i-mejlove

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac izjavio je da nikada i nikome nije slao prijeteće i-mejlove, niti mu to pada na pamet.

“Adresu sa koje je, navodno, poslata prijeteća poruka u Klub NDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske nisam koristio duži niz godina. Vjerujem da je riječ o hakerskoj igri koja ima političku pozadinu i koja predstavlja nastavak pritisaka s ciljem moje političke diskreditacije, koje trpim već neko vrijeme”, rekao je Košarac Srni.

On je dodao da se pridružuje i podržava zahtjeve da nadležni organi sprovedu istragu o ovim prijetnjama.

“Odmah sam obavijestio Sekretarijat Parlamentarne službe BiH, tražeći da detaljno istraže ovaj slučaj i da me obavijeste o rezultatima istrage”, naglasio je Košarac.

On je podvukao da nikada nije koristio prijetnje kao način komunikacije sa političkim neistomišljenicima.

“Ni sa kim iz NDP-a nemam nikakav problem u komunikaciji, baš kao što nemam problem da svoje političke stavove izražavam javno i korektno. Očekujem i od svih drugih da se tako ponašaju”, poručio je Košarac.

NDP je danas saopštio da je na zvaničnu i-mejl adresu Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske upućeno prijeteće pismo, zbog čega su se obratili generalnom sekretaru Narodne skupštine kako bi obavijestio Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ i zatražio zvaničnu istragu.

(Srna)

NIŠTA OD BORCA Željko Vranješ ima novi klub

Nekadašnji trener banjalučkog Borca Željko Vranješ preuzeo je prvoligaša Slobodu iz Mrkonjić Grada, koja će imati težak zadatak da izbori opstanak u društvu najboljih.