Vijesti 05.02.2016.

Kotor Varoš: Potrošio pare, pa izmislio da je opljačkan

ČITANJE: 1 minuta
Novac
Muškarac iz Kotor Varoši, čiji su inicijali D.J. (46) potrošio je 650 KM, nakon čega je sam sebi nanio povrede po stomaku i grudima kako bi prijavio lažno razbojništvo.

Policijskoj stanici Kotor Varoš sinoć oko 22.45 časova iz Službe hitne pomoći prijavljeno je da im se za pomoć obratio D.J. iz Kotor Varoši, koji je imao vidne povrede grudnog koša i stomaka, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Prilikom pregleda povrijeđeni D.J. je rekao da su ga juče oko 16.00 časova presrela dva njemu nepoznata muškarca, odvela ga u obližnju garažu, nanijela mu povrede i ukrali mu oko 650 KM.

Policija je na osnovu prikupljenih informacija i dokaza utvrdila da je oštećeni sam sebi nanio povrede i da je prethodno potrošio pare, te da nije izvršeno krivično djelo razbojništvo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta izvještaj dostavi nadležnom tužilaštvu o preduzetim mjerama i radnjama, a da se tokom istrage utvrdi da li postoje elemenati za krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela.

(Agencije)