Politika 28.07.2020.

KOVAČEVIĆ: Nema tog istraživanja koje može PDP učiniti popularnijim od SNSD-a u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i SNSD uradili su izuzetan posao u protekle četiri godine i građani tog grada će na predstojećim lokalnim izborima odabrati da zajedno sa SNSD od Banjaluke prave još bolje i ljepše mjesto za sve, izjavio je portparol SNSD Radovan Kovačević.

– Mi znamo da će građani Banjaluke odabrati na nastavimo dalje da gradimo nove mostove, nove vrtiće i nove škole i da od Banjaluke zajedno pravimo još bolje, sigurnije i ljepše mjesto za sve nas – istakao je Kovačević.

On je u video objavi na svom Fejsbuk nalogu naveo da je “anonimni portal objavio lažno istraživanje javnog mnjenja prema kojem je navodno PDP u Banjaluci popularniji od SNSD”, istakavši da takve rezultate istraživanja ne bi dobili čak ni kad bi ga proveli na sjednici Glavnog odbora PDP.

– Znamo da je PDP sproveo istraživanje i znamo da je čak i po tom njihovom istraživanju javnog mnjenja SNSD najpopularnija stranka u Banjaluci – naglasio je Kovačević.

On je podsjetio da se s druge strane ne smije zaboraviti da su to ljudi koji su u izbornoj noći 2018. godine lažno tvrdili i obmanjivali javnost da je njihov kandidat pobijedio na izborima, a realnost je bila da je Milorad Dodik tog njihovog kandidata pobijedio ubjedljivije nego što je bilo kad, bilo koji kandidat pobijedio na izborima u Republici Srpskoj.

(Srna)