Politika 12.05.2016.

Kozarska Dubica: DNS-u pristupila dva bivša člana PDP-a

ČITANJE: 1 minuta
dns
Donedavno su, barem po političkom opredjeljenju, bili za proteste, a od danas su za miting. Dva dana pred famoznu subotu opštinski odbor DNS-a u Kozarskoj Dubici ojačan je dvojicom bivših PDP-ovaca.

O razlozima prelaska rado govore. O podršci vladajućima prekosutra u Banjaluci i ne baš.

“Lično pitanje! Bio sam mjesec dana skoro, kako sam istupio iz PDP-a, u razmišljanju da li da se uopšte bavim politikom i nisam siguran da mogu u ovom momentu da vam odgovorim na to. Prije ne nego da”, kaže Nebojša Milivčević, DNS.

“Prelazak u DNS je lične prirode i iz ličnog interesa nekakvog, jer sam prepoznao DNS kao partiju koja je u porastu i u napretku”, objasnio je Milan Premasunac, DNS.

Živa istina, uvjerava Darko Banjac, prvi dubički DNS-ovac i narodni poslanik te partije. Kaže da podrška stranci jača i da su sugrađani pa i dvojica novih kolega, prepoznali njihove brojne projekte za dobrobit opštine. A za dobrobit Srpske u subotu ne smije da bude incidenata.

“Nadam se da svi oni koji dođu u Banjaluku, uključujući i Banjalučane, znaju da smo mi jedan narod, srpski narod, i nadam se da ćemo imati svi zajedeno dovoljno i pameti i hrabrosti da se to završi na demokratski način”, izjavio je Darko Banjac, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Kozarska Dubica.

A nakon toga slijede izbori. “Tu će da se vidi ko ima veću podršku”, dodaje Banjac.

(Atv)

Oznake: Darko Banjac