Vijesti 04.01.2016.

Kozarska Dubica: Kod pijanog vozača automatska puška i 27 metaka

ČITANJE: 1 minuta
policija
U pregledu automobila lica Ž.Š. (55) iz Kozarske Dubice policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli automatsku pušku sa okvirom i 27 metaka, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

Policija je ispred ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Petra Prvog Oslobodioca u Kozarskoj Dubici uočila lice Ž.Š. koje je u vidno alkoholisanom stanju imalo namjeru da upravlja putničkim automobilom.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv Ž.Š. o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodanja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U Ulici Jovana Raškovića u Prijedoru S.D. (24) iz Prijedora neopaženo je prišao iza leđa licu M.Č. koje se nalazilo ispred kioska, istrgnuo mu iz ruke novčanicu od 100 KM i pobjegao.

Policijski službenik koji je se nalazio blizu mjesta izvršenja krivičnog djela uputio se za osumnjičenim i uz pomoć jednog građanina u Ulici Veselina Masleše, stigao osumnjičenog i lišio ga slobode.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv S.D. o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

(Agencije)