Vijesti 30.08.2016.

Krah ljetne sezone na bazenima

ČITANJE: 1 minuta

Sezona kupanja na otvorenim bazenima je na izmaku i bila je loša zbog nestabilnih vremenskih prilika, a kako kažu iz “Akvane” može se čak uporediti i s onom iz 2014. godine, kada su Banjaluku zadesile poplave.

Ni nadležni s bazena “Fortuna” takođe nisu zadovoljni prodajom ulaznica jer je vrijeme bilo varljivo. Otvoreni bazeni “Akvane” zatvaraju se u nedjelju, 4. septembra, dok će “Fortuna” kupače primati do 11. septembra.

“Ne možemo reći da nije bilo posjetilaca, ali nadali smo se boljoj sezoni. Jul je bio dobar, tada je bilo najposjećenije. Nadali smo se da će i avgust biti takav, ali vrijeme nas nije poslužilo”, rekli su u upravi “Fortune”.

Borivoj Jevđenić, šef marketinga i prodaje u preduzeću “Akvana”, potvrdio je da ovogodišnja sezona nije zadovoljavajuća.

“Vrijeme nam nije išlo na ruku pa je sezona skoro na rangu one iz 2014. godine. Već se posljednjih petnaestak dana osjeti odsustvo srednjoškolaca i omladine, koji su nam inače ciljna grupa, tako da nećemo produžavati sezonu”, rekao je Jevđenić.

Napomenuo je da je Gradski olimpijski bazen u subotu pušten u funkciju, nakon remonta.

(Nezavisne)