Politika 22.01.2023.

Kresojević: SNSD i Vukanović zajedno ruše Stanivukovića

ČITANJE: 1 minuta

Apsurdno: Vukanović će podržati SNSD u opozivu gradonačelnika, navodeći da je načelnik pristupio SNSD-u, napisao je Bojan Kresojević, gradski menadžer.

On je na društvenim mrežama da je sa strane teško razumjeti “izazove s kojima se susrećemo u banjalučkoj dvojnoj vladi”.

“Ne vidi se trnje u tabanima brata izdaleka. Tako je sa strane vrlo teško razumjeti izazove s kojima se susrećemo u banjalučkoj dvojnoj vladi. Ali brat za brata mora imati razumijevanja.

Vukanović nas već duže vrijeme optužuje za saradnju sa SNSD-om, a time SNSD odbija sve odluke u gradskoj vijećnici za poslove, nove projekte, smanjuje sredstva za saobraćajnice i održavanje grada. Ako postoji saradnja sa SNSD-om zašto je SNSD blokirao sve ove odluke, zar ne bi trebalo sve odluke da idu glatko?

Još veći paradoks je da je najavio opoziv gradonačelnika, optužujući za simbiozu, baš na Alternativi, kako kaže režimskoj, televiziji. Na taj način u direktnoj saradnji sa SNSD-om želi da sruši PDP u Banjaluci. Da li je ovo način za jačanje opozicionog bloka u Banjaluci ili prilika koju je SNSD čekao”, naveo je Kresojević u objavi.