Magazin 10.12.2015.

Kristijan ponovo prijeti: Novinarima ću kao mudžahedin sjeći glave!

ČITANJE: 1 minuta
kristijan golubovic
Da imam dva života, išao bih na robiju i sve te pacove bih pomlatio, vikao je kriminalac,nezadovoljan kako mediji izvještavaju o njegovom privatnom životu.

Kristijan Golubović ponovo prijeti na “Farmi”, a sada se obrušio na novinare. Nezadovoljan kako mediji izvještavaju o njegovom privatnom životu, ovaj osuđeni kriminalac je cimerki iz rijalitija Staniji Dobrojević rekao da bi novinarima odrubio glavu kao što to rade islamski teroristi.

– Moje dijete nije moje, nego je vanbiološko dijete iz epruvete moga druga. Treba uzeti sablju i kao mudžahedini im odsjeći glavu. Pa da vidimo koga ćete da vrijeđate. Ali ne možeš to da uradiš i onda kao kornjača s Galapagosa robijaš 30 godina. Da imam dva života išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve, klošari- urlao je Kristijan.

On je objasnio i kako ga dožvljavaju osuđenici u zatvoru:

– Ja sam Nelson Mandela u ovoj zemlji, a i u regionu. Mene na robiji pitaju ljudi: Brate zašto si ti ovdje? Kakvih 100 grama heroina nađeno kod mene u džepovima?! Nemam nikakve veze, nikad nisam držao u rukama. kada bi ljudi na ‘Farmi’ dali drogu svi bi se drogirali, a ja, brate, ne bih u životu probao marihuanu- rekao je Golubović koji je vraćen u rijaliti samo deset dana pošto je izbačen zbog nasilničkog ponašanja.

(Kurir)