KRUNIĆ: Bilo je nervoze, ali Borac se pokazao

Trener Borca Branislav Krunić bio je zadovoljan izdanjem crveno-plavih u pobjedi nad Veležom (3:1) u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je upisao četvrtu pobjedu ove sezone i skočio na šesto mjesto na tabeli.

Na banjalučkom Gradskom stadionu, oružje je položio mostarski Velež i lijepoj i dopadljivoj utakmici koju je sa dva pogotka, ukupno sedam ove sezone, razriješio kapiten crveno-plavih Stojan Vranješ.

I to je potvrdio šef struke Banjalučana Branislav Krunić poslije nedjeljne utakmice u Banjaluci.

“Bila je ovo dobra i kvalitetna utakmica. Tražili smo se u prvom poluvremenu, Velež nam je stvorio dosta problema, ali smo u drugom dijelu došli do svoje igre. Kapiten Vranješ je naš pravi kapiten i lider ekipe, ali rekao bih da smo se probudili nakon primljenog gola u finišu poluvremena. Bilo je nervoze, međutim, uspjeli smo da se smirimo i u nastavku dođemo do tri boda, koja su nam u ovom trenutku bila potrebna. Pokazali smo se u dobrom svjetlu posebno u drugom poluvremenu”, izjavio je Krunić.

(Mondo.ba foto: Vedran Ševčuk)

 

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.