Vijesti 09.08.2016.

Kupi u Megatronicu i osvoji Tesla TV

ČITANJE: 1 minuta

Prodavnica tehničke robe Megatronic, otvorena nedavno preko puta Ferhadije u Banjaluci, pokloniće svom 100. kupcu novi Tesla TV. U nagradnoj igri učestvuju svi kupci bez obzira na vrijednost artikla koji kupe, a osim glavne nagrade Megatronic je spremio još nekoliko iznenađenja i poklona koje može dobiti svako ko posjeti prodavnicu u narednom periodu.

Megatronic je novootvoreni tech shop koji se nalazi u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 44, na Haništu, odmah preko puta Ferhadije i nudi velik izbor novih i polovnih računara, televizora, mobilnih telefona kao i kompletne opreme za ove uređaje. U skorije vrijeme biće pokrenuta i web stranica www.megatronic.ba na kojoj ćete imati mogućnost online narudžbi proizvoda koji se nalaze u ponudi, sa besplatnom dostavom u Banjaluci.

megatronic banja luka

Uz prodaju tehničke robe, u Megatronicu vrše i servis računara, mobilnih telefona te rješavanje najčešćeg problema sa kojim se susreću korisnici pametnih telefona i tableta – zamjenu stakala i displeja na njihovim mobilnim uređajima.

Iz Megatronica poručuju da je ovo tek prva od brojnih nagradnih igara i akcija koje planiraju u svojoj prodavnici i preporučuju svima da zaprate njihov Facebook i Twitter profil kako bi na vrijeme saznali najnovije ponude i akcije, otkrili nove proizvode te nagrade za njihove kupce.