Politika 24.01.2016.

Kušljić izabran za predsjednika OO SNSD-a Kotor Varoš

ČITANJE: 1 minuta
kusljic
Jednoglasnom odlukom delegata Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš, za novog predsjednika ovog odbora izabran je Goran Kušljić, član Glavnog odbora SNSD-a.

Kušljić je na ovoj funkciji zamijenio dosadašnjeg predsjednika Nedeljka Kneževića, koji je u proteklih deset godina obavljao dužnost prvog čovjeka SNSD-a u Kotor Varošu.

– U narednom periodu insistiraću na jačanju mjesnih odbora, kako bi što spremnije dočekali lokalne izbore, na kojima je cilj pobjeda u trci za načelnika opštine- istakao je Kušljić, koji je i direktor Komunalnog preduzeča “Bobas” Kotor Varoš.

Za potpredsjednike Opštinskog odbora SNSD-a izabrani su Dalibor Vučanović i Branko Ponorac.

Delegati su jednoglasno usvojili Izvještaj o radu opštinske organizacije SNSD-a.

Opštinskoj konferenciji SNSD-a su, osim 91 delegata, prisustvovali i član GO SNSD-a Nada Tešanović i generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović.

Tešanovićeva je istakla da su rezultati SNSD-a u Kotor Varošu najbolje vidljivi, jer je ova lokalna zajednica u proteklih deset godina ostvarila impresivne rezultate u oblasti zapošljavanja, oporavka i prosperiteta.

Petrović je čestitao novom predsjedniku na izboru i naglasio da je neophodno aktivirati sve potencijale koji su neiskorišteni kako bi SNSD nastavio sa razvojem opštine Kotor Varoš.

(Agencije)

Oznake: Luka Petrović