Sport 22.07.2016.

Kusturić: Ostajem predsjednik Borca!

ČITANJE: 1 minuta

Prvi čovjek Borca Dejan Kusturić demantovao je da će se povući sa čela banjalučkog kluba, odnosno da će ga naslijediti Branko Kovačević.

Dan nakon što je član Upravnog odbora crveno-plavih Branko Kovačević izjavio da je sve dogovorio sa sadašnjim čelnicima Borca da na narednoj sjednici klupske skupštine preuzme funkciju predsjednika od Dejana Kusturića, oglasio se aktuelni čelnik „Velikana iz Platonove“ i demantovao te navode.

„Ostajem predsjednik Borca sa kojim imam velike planove, a Branka Kovačevića ćemo vjerovatno primiti u Upravni odbor kad se za to steknu uslovi. Kovačević je dobrodošao u UO i takvi ljudi kao on su nam potrebni. Uvijek je pomagao klub, a posebno u ovom periodu kada nam je bilo možda i najteže“, izjavio je Kusturić.

Iz Platonove ulice stigla je u četvrtak još jedna zanimljiva vijest: FK Borac lansirao je novi veb sajt!

“Sve novosti će u budućnosti prvo biti objavljene na novoj zvaničnoj stranici koja će usputno biti i resurs za naredne mečeve, rezultate i ostale informacije o klubu. Pored nove veb stranice, FK Borac po prvi put u istoriji ima jasno definisan brend kluba. Uz male ispravke i vektorisanje grba kluba, određene su i striktne boje kluba kao i pravilna upotreba tipografije. Imajući u vidu da projekat i dalje traje – vaše prijedloge, kritike i pohvale možete slati na e-mail adresu kluba, [email protected]”, navedeno je u klupskom saopštenju na novom sajtu.

(Glas Srpske)