Vijesti 13.05.2020.

KVAR NA PRUŽNOM PRELAZU U INCELU: Rampa bila podignuta za vrijeme prolaska voza (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Rampa na pružnom prelazu u Incelu jutros nije bila spuštena za vrijeme prolaska voza, što je iznenadilo vozače koji su se u tom momentu zadesili na prelazu.

Iz “Željeznica Republike Srpske” poručili su da se sinoć dogodio kvar na pružnom prelazu između stanice Vrbanja i Banjaluka, o čemu su bili upoznati, kao i da bezbjednost učesnika u saobraćaju nije bila ugrožena.

– Razlog podignutih polubranika na pružnom prelazu “Incel je kvar koji se dogodio 12. maja u 21:37 časova. O nastalom kvaru odmah je obaviještena dežurna ekipa za otklanjanje kvarova, koja po izlasku na lice mjesta kvar nije uspjela odmah otkloniti. Pošto kvar nije otklonjen, vozovi koji su saobraćali za vrijeme trajanja kvara na pružnom prelazu “Incel” su se zaustavljali ispred putnog prelaza, čime bezbjednost drumskog saobraćaja i putnika nije ničim bila ugrožena- odgovorili su iz ŽRS na naš upit.

Nastali kvar, dodaju, otklonjen je jutros u deset časova, i pružni prelaz “Incel” između stanice Vrbanja i stanice Banjaluka je sada ispravan.

RAMPA NA ADI JUTROS NIJE BULA SPUSTENA u vrijeme prolaska voza !!!SHARE / DIJELITE ⚠️⚠️⚠️

Gepostet von Policija Zaustavlja – Banja Luka am Dienstag, 12. Mai 2020

(Srpskainfo)