Sport 01.10.2020.

KVARTET POD LUPOM: Borac razmatra angažovanje ranijih igrača Zvezde, Željezničara i Vardara

ČITANJE: 1 minuta

Odlaskom Vladana Danilovića u redove Nacionala u Borcu je ostala praznina u srcu terena koju je sada potrebno nadomjestiti igračem koji kvalitetom može u potpunosti zamijeniti reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Pozicija centralnog i zadnjeg veznog u Borcu je pod posebnom prismotrom tokom čitavog ljeta. Pojavljivala su se tu razna imena, poput Marina Ljubičića, Andrije Lukovića, Nikole Eskića i mnogih drugih, ali dogovora nije bilo, piše sportdc.net.

Kako saznaje ovaj portal, sada su u konkurenciji za tu poziciju četiri imena. U medijima se pojavila informacija da je riječ o nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde i Vojvodine, Dejanu Melegu. On jeste jedna od opcija, ali pored njega tu je i još jedan nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Srđan Mijailović.

On je kao tinejdžer dobio šansu kod Roberta Prosinečkog u Crvenoj zvezdi i igrao fantastično, da bi ga potom popularni “Veliki žuti” poveo sa sobom u Kajserispor. Ipak, nije ostvarena karijera kakva se možda i očekivala, a trenutno je bez kluba i trenira sa Crvenom zvezdom.

Pored njih dvojice, tu je i bivši fudbaler Željezničara i Zrinjskog, Ivan Čurjurić, ali i internacionalac iz Sjeverne Makedonije, Darko Micevski koji igra za Vardar.

(SB/banjaluka.net)

Oznake: FK Borac