Laboratorij FullDent pomjera granice: Sertifikati priznanje i garancija kvalitetu

fulldent

Dobra organizacija, jasna vizija i ciljevi, ali i neprekidno ulaganje u stručni kadar i najmoderniju opremu učinili su laboratorij FullDent ozbiljnom i konkurentnom kompanijom koja podiže standarde u stomatologiji.

Laboratorij FullDent d.o.o., koji se nalazi u Banjoj Luci, postao je jedini zubotehnički laboratorij u regionu koji je pored ISO sertifikata 9001 : 2015  implementirao i  ISO sertifikat 13485 : 2016.

Osim što ovi sertifikati kompaniju FullDent stavljaju na zavidnu poziciju kada se radi o kvalitetu proizvoda i usluga, te je određen vid priznanja za dosadašnje ostvarene rezultate, značaj ovih sertifikata najvažniji je za njihove krajnje korisnike kojima se garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda, ali i sigurnost njihovog korištenja.

Sertifikat ISO 13485:2016  predstavlja međunarodni standard koji garantuje kvalitet i bezbjednost, kada se radi o medicinskim proizvodima . Ovaj sertifikat obuhvata sve procese u planiranju, izradi i primjeni medicinskih proizvoda, tako da zadovoljavaju najviše evropske standarde vezane za kvalitet i bezbjednost. Laboratorij FullDent ovim standardom  uživa status laboratorija koji će na ovaj način biti  konkurentan ne samo na domaćem već i na  međunarodnom tržištu, s naglaskom na EU.

Osim garancije o samoj izradi medicinskih proizvoda, ovim standardima garantuje se i kontinuitet u kvalitetnom dizajnu, razvoju i njihovoj isporuci, ali što je najvažnije i o bezbjednosti u primjeni što je od velikog značaja za sve pacijente.

Zahvaljujući implementaciji ovog sertifikata, laboratorij FullDent biće u mogućnosti da ostvari bolju poziciju i veće povjerenje prema dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima, kao i krajnjim korisnicima ovih proizvoda.

Istovremeno  se raditi na stalnom unapređenju procesa, što omogućava laboratoriju da unapređuje postojeće i razvija nove metode za rješavanje svih problema sa kojima se susreću stomatolozi i njihovi pacijenti.

U konačnici, ova uspješna banjalučka kompanija ispunjava jedan od svojih najvećih ciljeva, a to su zadovoljni pacijenti koji će na ovaj način zasigurno dobiti “VIŠE OD OSMIJEHA”!

Vezane vijesti: Banjaluka mjesto razvoja najsavremenijeg zubotehničkog laboratorija u regionu!

Urogenitalni zahvati radiće se u UKC RS

Pacijenti iz Republike Srpske koji imaju probleme sa urogenitalnim organima od sada neće morati ići u druge države, jer će zahvati biti dostupni i na Univerzitetskom kliničkom centru RS. Vladimir Kojović, eminentni stručnjak iz oblasti urogenitalne i rekonstruktivne hirurgije, zaposlen na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i djeteta Srbije, pored toga što je posjetio UKC

Prodaje dresove za spas oka dječaka iz Banjaluke

Poznati banjalučki fizioterapeut Boris – Vrle Vrhovac stavio je na aukciju dresove tenisera Novaka Đokovića, košarkaša Bogdana Bogdanovića i fudbalera Nemanje Matića, a novac će uplatiti za pomoć 11-godišnjem dečaku F.M. iz Banjaluke, koji hitno mora na operaciju oka. Taj zahvat iznosi 4.500 evra, a dječak je povrijeđen od eksplozije petarde u plastičnoj flaši, čiji

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar

Servisne informacije za nedjelju, 17. decembar 2017. Centar javne bezbjednosti Banja Luka Evidentirano je osam krivičnih djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica teže, a četiri lakše povrijeđena . Služba hitne pomoći Pregledana su 69 pacijenata i 25 djece, obavljeno je 18 kućnih posjeta.

Bogata arheološka nalazišta u Laktašima: Muzej na otvorenom svjedoči o dalekoj prošlosti

Kao malo koja opština u RS, Laktaši raspolažu izuzetno vrijednim arheološkim nalazištima iz doba Rima i Vizantije koji predstavljaju veliki turistički potencijal. U opštinskoj Turističkoj organizaciji ističu nekoliko najznačajnijih nalazišta koja je su tokom posljednje dvije decenije otkrili stručnjaci Zavičajnog muzeja iz Gradiške. Bojan Vujinović, kustos ove ustanove kaže da se radi o nalazištima koja

Prikupljanjem plastičnih flaša i čepova obezbijedio 40 paketića za djecu

Duško Tadić, banjalučki atletičar akcijom prikupljanja plastičnih flaša i čepova uspio je da prikupi sredstva za 40 paketića za djecu, a plan mu je da za novogodišnje praznike obraduje mnogo više mališana. “Ideja traje otprilike pet mjeseci. Od avgusta počeli smo da prikupljamo plastiku. Na samom početku toga je bilo vrlo malo, ali iz dana

Čarolija u učionicama ozarila dječija lica u Donjim Kolima

 Recitujući novogodišnje pjesme i glumeći junake iz omiljenih bajki, osnovci iz područnih odjeljenja banjalučke Osnovne škole „Branislav Nušić“ u Donjim Kolima i Rekavicama u petak su proslavili nikoljdanske praznike, a čaroliju u učionicama uveličala je posjeta Djeda Mraza koji je spustivši se sa školskog tavana mališanima donio vreću punu poklona. Paketiće za 45 osnovaca i

Banjaluka dobija prvi viteški festival “Kastrum 2018”

Članovi Viteškog reda Čuvara Koplja St. Georgija iz Banjaluke planiraju da od 01.06. do 03.06.2018. godine organizuju viteški festival na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Očekuju okupljanje vitezova iz svih zemalja u okruženju. Za sada ne otkrivaju mnogo, osim da će se održati na tvrđavi Kastel, te da će se vitezovi takmičiti u tradicionalnim viteškim disciplinama.