Biznis 05.12.2017.

Laboratorij FullDent pomjera granice: Sertifikati priznanje i garancija kvalitetu

ČITANJE: 2 minute

Dobra organizacija, jasna vizija i ciljevi, ali i neprekidno ulaganje u stručni kadar i najmoderniju opremu učinili su laboratorij FullDent ozbiljnom i konkurentnom kompanijom koja podiže standarde u stomatologiji.

Laboratorij FullDent d.o.o., koji se nalazi u Banjoj Luci, postao je jedini zubotehnički laboratorij u regionu koji je pored ISO sertifikata 9001 : 2015  implementirao i  ISO sertifikat 13485 : 2016.

Osim što ovi sertifikati kompaniju FullDent stavljaju na zavidnu poziciju kada se radi o kvalitetu proizvoda i usluga, te je određen vid priznanja za dosadašnje ostvarene rezultate, značaj ovih sertifikata najvažniji je za njihove krajnje korisnike kojima se garantuje izuzetno visok nivo kvaliteta proizvoda, ali i sigurnost njihovog korištenja.

Sertifikat ISO 13485:2016  predstavlja međunarodni standard koji garantuje kvalitet i bezbjednost, kada se radi o medicinskim proizvodima . Ovaj sertifikat obuhvata sve procese u planiranju, izradi i primjeni medicinskih proizvoda, tako da zadovoljavaju najviše evropske standarde vezane za kvalitet i bezbjednost. Laboratorij FullDent ovim standardom  uživa status laboratorija koji će na ovaj način biti  konkurentan ne samo na domaćem već i na  međunarodnom tržištu, s naglaskom na EU.

Osim garancije o samoj izradi medicinskih proizvoda, ovim standardima garantuje se i kontinuitet u kvalitetnom dizajnu, razvoju i njihovoj isporuci, ali što je najvažnije i o bezbjednosti u primjeni što je od velikog značaja za sve pacijente.

Zahvaljujući implementaciji ovog sertifikata, laboratorij FullDent biće u mogućnosti da ostvari bolju poziciju i veće povjerenje prema dosadašnjim i budućim poslovnim partnerima, kao i krajnjim korisnicima ovih proizvoda.

Istovremeno  se raditi na stalnom unapređenju procesa, što omogućava laboratoriju da unapređuje postojeće i razvija nove metode za rješavanje svih problema sa kojima se susreću stomatolozi i njihovi pacijenti.

U konačnici, ova uspješna banjalučka kompanija ispunjava jedan od svojih najvećih ciljeva, a to su zadovoljni pacijenti koji će na ovaj način zasigurno dobiti “VIŠE OD OSMIJEHA”!

Vezane vijesti: Banjaluka mjesto razvoja najsavremenijeg zubotehničkog laboratorija u regionu!