Ladies Night u Cineplexxu Palas uz film “Prošlog Božića”

Najveći ovogodišnji Ladies Night održaće se 5. decembra od 19 časova u Cineplexxu Palas uz romantičnu komediju “Prošlog Božića”.

Domaćin pića dobrodošlice je Vinarija Tikveš koja će nam predstaviti svoja vina Alexandria Rose, Cabernet Souvignon i Alexandria Riesling. Najpoznatiji lifestyle magazine Ljepota i zdravlje, redovni partner Ladies Night druženja, obradovaće sve dame magazinom a štamparija Compex zajedno sa partnerima Izvor, Adria MM, Violeta i Sarantis sa brendom Bioten, spremili su sjajne poklone za sve posjetioce. Da veče bude još interesantnije, pobrinuli su se prijatelji iz Avona koji su spremili deset poklon paketa za deset najsrećnijih dama.

Satnica:

19:00 Piće dobrodošlice
20:00 Film Prošlog Božića

O filmu:

Emila Clarke, Henry Golding i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga u filmu “Prošlog Božića”, romantičnoj komediji inspirisanoj muzikom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenario u saradnji s Bryony Kimmingsom. Kate (Clarke) tumara Londonom dok njene cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesrećnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnoj prodavnici koja je otvorena cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce i vidjeti gdje će ih to odvesti.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji a film je na redovnom repertoaru od 5. decembra.

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi