Vijesti 28.03.2017.

Laktaši: Vozilom udario biciklistu i pobjegao

ČITANJE: 1 minuta

Na području opštine Laktaši danas i juče dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojima su povrijeđene četiri osobe.

Na lokalnom putu u mjestu Mrčevci, opština Laktaši, sinoć oko 21 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali biciklista B.D. (1963) iz Laktaša i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom, koji se nakon saobraćajne nezgode udaljio sa lica mjesta, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede zadobila je B.D, a uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Laktaši. O svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju pronalaska drugog učesnika saobraćajne nezgode, kao i utvrđivanja odgovornosti učesnika, navodi se u saopštenju.

Takođe, na magistralnom putu Klašnice – Prnjavor, u mjestu Boškovići, opština Laktaši, noćas oko ponoći, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Ž.Đ. (1969) iz Prnjavora sa, putničkim motornim vozilom marke “Opel astra” i Lj.S. (1972) iz Banjaluke, sa putničkim motornim vozilom marke “BMW”, a sa kojim se u vozilu kao suvozač nalazio D.D. (1972) iz Banjaluke.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi sve tri osobe su zadobile tjelesne povrede, a uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Laktaši.

(modno.ba)