Vijesti 23.10.2022.

LANČANI SUDAR KOD ZVORNIKA: U nezgodi povrijeđene četiri osobe

ČITANJE: 1 minuta

Četiri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na magistralnom putu Zvornik – Milići, u mjestu Đugum.

Tom prilikom dvije osobe su zadobila lake, a dvije teže tjelesne povrede.

– Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nesreće. Od 19.30 do 20.30 časova saobraćaj se odvijao jednom saobraćajnom trakom. U saobraćajnoj nesreći su učestvovali vozilo „audi“ kojim je upravljao M.B. iz Bratunca, automobil „pežo“ kojim je upravljao B.Đ. iz Zvornika i vozilo „audi“ za čijim volanom je bio B.T. iz Milića. U Bolnicu Zvornik su upućeni vozač B.Đ. i suvozač G.Đ. iz Zvornika, te vozač B.T. i suvozač R.G. iz Milića.  Od strane dežurnog doktora u JZU Bolnica Zvornik, licima B.Đ. i G.Đ. su konstatovane lake tjelesne povrede i pušteni su na kućno liječenje, dok su B.T. i R.G. konstatovane teške tjelesne povrede i isti su zadržani na liječenju – pojasnili su u PU Zvornik.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.