Politika 13.06.2021.

LAZAREVIĆ: SNSD dokazao veliku ulogu SDS-a i PDP-a u arčenju narodnih para u Bijeljini

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina Zlatan Lazarević izjavio je da su odbornici ove stranke puno uradili da kroz skupštinska zasjedanja pokažu kako su SDS i PDP u proteklih 10 do 15 godina imali i te kako veliku ulogu u “arčenju narodnih para”.

Lazarević je nakon što se bijeljinski odbor SDS-a oglasio o unutrašnjim dešavanjima u SNSD-u Bijeljina naveo da je nekulturno petljati se u “stanje u tuđem dvorištu, pogotovo ako svoje nisu očistili”.

“Ne mogu ni da shvatim po kom zakonu fizike protivnička partija može da se brine o nama i da nam želi dobro, a samim tim i da žali pojedine kadrove iz naše partije”, naveo je Lazarević.

On je dodao da je “dvorište SDS-a puno krša” što je pokazala i posljednja sjednica Skupštine grada kad su njihovi odbornici bili protiv gradonačelnikovog Izvještaja o izvršenju budžeta za prvi kvartal 2021. godine.

“Želim da naglasim da uopšte nisam iznenađen ciljanim prozivkama na račun kolege Milovanovića i mene lično jer smo puno uradili da kroz skupštinska zasjedanja pokažemo javnosti da su današnji `čistunci` iz SDS-a i PDP-a imali itekako veliku ulogu u arčenju narodnih para proteklih 10 do 15 godina”, rekao je Lazarević.

On je naveo da se, prema stanju puteva u Semberiji, lako može zaključiti kako se “domaćinski trošilo pod palicom sadašnjeg predsjednika bijeljinskog odbora SDS-a Tomice Stojanovića” za kojeg, kako je rekao, “postaje vruće”.

Lazarević je ukazao da su uprkos “tolikim parama namijenjenim za uređenje infrastrukture” udarne rupe na semberskim putevima na svakom koraku.

(Srna/SB)

Oznake: SNSD Bijeljina