Magazin 17.12.2015.

Lepa Lukić: U rijalitiju zarađujem kao u najbolje dane slave

ČITANJE: 2 minute
lepa lukic
Uz titulu kraljice narodne muzike, Lepa Lukić može da doda i tutulu “kraljice rijalitija”!

Prije nekoliko dana bila je prinuđena da napusti jedan jer joj je napukla potkoljenica. Već desetak dana nosi gips koji će joj uskoro biti skinut, a ljekari su joj savjetovali strogo mirovanje. Ove godine gledali smo je u još jednom rijalitiju, a na pitanje da li ih se zasitila, Lepa Lukić za “Novosti” kaže:

– Nije to kolač, pa da se zasitim! Idem tamo za pare, jer i u ovim godinama mogu da zarađujem kao kada sam bila u zenitu slave. Volim da se družim sa mladima i budem tamo gdje se nešto dešava. Nisam se povukla iz javnog života i još ne namjeravam da to učinim, jer sam izuzetno tražena.

* Mnogi smatraju da kraljici narodne muzike nije mjesto u rijalitiju?

– Zašto mi nije tamo mjesto? Ja sam seljačko dijete i svuda mi je mjesto. Tamo su ljudi, nisu konji. Šta ima veze ko je kakav. Dobro sam plaćena, ali neću i ne smijem da govorim o tome.

* Da li se bolje zarađuje u rijalitijima ili od pjevanja?

– Imala sam zakazan nastup za Novu godinu u Čikagu i avionsku kartu za 5. decembar, ali sam sve otkazala zbog rijalitija. Trebalo je da pjevam u restoranu svog prijatelja, ali čovjek nije ni reklamirao nastup, tako da ga nisam prevarila. Pjevaću kod njega za doček srpske Nove godine.

* Planirate li solistički koncert u Beogradu?

– Neću sada da pravim koncert, jer su Sava centar i ostale dvorane preplavljene nastupima. Želim da odmorim narod i sebe od svega. Održaću koncert kada odlučim da prestanem da pjevam. Ne mogu da trajem na silu i neću da se povlačim sa scene sve dok me publika hoće. Pjevanje mi ne predstavlja nikakav napor u ovim godinama. Imam i ogledalo i vidim da mogu još da se pojavljujem. Kada sam svojevremeno došla u Beograd i otišla na časove pjevanja, profesor mi je rekao da bi sve što bismo radili poremetilo ljepotu mog glasa. Rodila sam se sa postavljenim glasom kome ništa nije potrebno dodavati.

* Kako objašnjavate to što ste toliko traženi?

– To znači da sam ljudima zanimljiva i potrebna. Ja sam krepka žena, mladalačkog i vedrog duha. Duhovita sam i narod me voli.

Ne štancuje pjesme

Lepa kaže da ne planira da snima nove pjesme, jer je posljednji singl “Teško mi je” objavila prije godinu dana.

– Pjesma je tek zaživjela u narodu i nema potrebe da ponovo snimam. Ne želim da štancujem pjesme svake godine – ističe Lepa.

(Večernje novosti)