Vijesti 24.04.2016.

Leskovac: Nožem ubio mladića “jer je glasno pričao”

ČITANJE: 1 minuta
ubica

Miloš Golubović (25) ubijen je prošle noći kuhinjskim nožem nedaleko od svoje kuće na lebanskom putu, odnosno, u blizni igrališta Fudbalkog kluba „Sloga“.

Njega je pravo u srce ubo dvadesetjednogodišnji Stevan Stošić zvani Pop  (na fotografiji) poslije kraće rasprave. Prema navodima ljekara, na Miloševom tijelu bila su dva uboda nožem.

– Jedan je bio pored srca, drugi pravo u srce. Pretpostavljam da je izdahnuo na licu mjesta – kaže Milan Stojković, načelnik Službe urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, gdje je prebačeno tijelo nesrećnog mladića.

Miloševi prijatelji, koji su se danas okupili u jednom leskovačkom kafiću kažu da je mladić stradao zato što je bio bučan.

– Vraćao se s prijateljem iz grada i malo su glasnije razgovarali dok su prolazili pored kuće ubice. Ovaj je počeo da ih psuje sa terase, oni su stupili s njim u raspravu. Pop je istrčao iz kuće u isjekao ga – pričaju Miloševi prijatelji.

Ubica je ostavio žrtvu na asfaltu i pobjegao. Policija ga je pronašla danas oko 13 časova u jednom selu u opštini Bojnik i uhapsila ga.

(Blic)