Svijet 13.01.2023.

Liza Meri, kćerka Elvisa Prislija, preminula u 54. godini

ČITANJE: 2 minute

Liza Mari Prisli (54), jedina kćerka Elvisa Prislija, umrla je u 54. godini poslije srčanog zastoja koji je doživela, saopštila je njena majka, Prisila Prisli.

– Teškog srca moram da podijelim razarajuće vesti, da nas je napustila moja divna ćerka Liza Mari – rekla je Prisila.

Liza Mari je ranije hitno prebačena u bolnicu nakon što je doživjela “potpuni srčani zastoj”. Nekoliko sati se nalazila u vještačkoj komi i u teškom stanju.

Njena majka Prisila viđena je kako stiže u bolnicu Vest Hils, u Los Anđelesu, da bi bila pored ćerke sat vremena nakon izvještaja o hitnoj medicinskoj pomoći.

Kako prenose mediji, izvori su izjavili da je Lizu kućna pomoćnica zatekla bez svijesti u spavaćoj sobi i da je njen bivši muž sa kojim živi, davao vještačko disanje dok hitna pomoć nije stigla.

Izvor je dodao da je “neko bar jednom dao epinefrin, poznatiji kao adrenalin, na mjestu događaja, kako bi pomogao Lizi Mari da povrati puls”.

Iza Lise ostalo je troje dece – ćerke Rajli, Harper i Finli, a njen sin Bendžamin izvršio je samoubistvo u julu 2020. godine.

Podsjetimo Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog kralja roka Elvisa Prislija progovorila je nedavno o samoubistvu svog sina, Bendžamina Kia. Naime, Bendžamin je počinio samoubistvo u julu 2020. na rođendandanskoj proslavi svoje djevojke Dijane Pinto, što je pjevačicu i glumicu potpunosti slomilo.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima, 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se vjeruje da je Pinto: “Nemoj to da uradiš!”

– Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala, napisala je na svom Instagram profilu.

Lisa se oglasila na društvenim mrežama kako bi promovisala biografski film “Elvis”, koji prati život i karijeru njenog oca, a takođe je razgovarala o svom preminulom sinu.

Kako govori, od tada se trudila da se usredotoči se na svoje troje dece, ističući da ništa drugo više ne dobija njeno vrijeme i pažnju.

Pjevačica i glumica je napisala opširnu poruku o nadolazećem filmu pohvalivši redatelja Baza Luhrmena i glavnog glumca Autina Batlera koji je “odlično odglumio srce i dušu” njenog oca.

– Slama mi se srce što moj sin nije ovdje da ovo vidi, jako bi mu se svidjelo, napisala je između ostaloga na svom Instagram profilu.

E.M.