Vijesti 20.10.2015.

Luka Petrović nazvao Govedaricu “seljakom iz Gacka”, a ovaj ga pozvao da se potuku!

ČITANJE: 1 minuta
luka petrovic
Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS Luka Petrović ušao je večeras u oštar verbalni sukob sa šefom poslaničkog kluba SDS-a Vukotom Govedaricom, nazivajući ga “seljakom iz Gacka”!

Sukob dvojice Hercegovaca izbio je tokom večerašnjeg nastavka Narodne skupštine, a, kako se moglo vidjeti, Petrovića je iziritiralo to što je Govedarica dobacivao tokom njegovog izlaganja.

Iritiran dobacivanjem, Petrović ga je u jednom trenutku nazvao “seljakom iz Gacka”, zbog čega je dobio opomenu predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilović.

Govedarica je odmah nakon teških riječi zatražio od Petrovića da mu se javno izvini, a “ako bude želio moći će to da riješi van sale”, što su mnogi protumačili kao poziv na tuču!

Petrović je na to rekao da Govedarici nije rekao ništa loše, ističući  da “biti seljak nije nikakva uvreda”.

U njihov sukob umiješao se i poslanik NDP-a Dragan Čavić, koji je dobacivao Petroviću tokom razmjene “argumenata” sa Govedaricom.

Petrović se požalio predsjedniku parlamenta da mu je Čavić zaprijetio da će ga ošamariti, što je lider NDP-a negirao tvrdeći da bi mu bilo bolje da “bolje naćuli te svoje radare i čuje da je to, zapravo, u šali rekao poslaniku SRS-a Milanku Mihajlici”.

(Banjaluka.net)

Oznake: Luka Petrović