Vijesti 11.12.2015.

M: tel praznično darivanje – pokloni iznenađenja u 30 gradova

ČITANJE: 1 minuta
MTEL
Putujući reporteri kompanije m:tel juče su započeli osmodnevno putovanje kroz gradove Republike Srpske, koje će trajati do 17. ovog mjeseca. Za to vrijeme oni će posjetiti 30 opština, te će u svakoj od njih ostaviti po jedan neobičan novogodišnji poklon za srećnog pronalazača, dok će najsrećnijih od njih dobiti i novi Philips televizor.

Neobična pretpraznična akcija dio je promocije Philips televizora i Open usluge kompanije m:tel.

Očekujte novogodišnje paketiće upakovene u vrećicu prepoznatljive plave Open boje, a prolaznik koji se prvi odluči da skine paketić sa predviđenog stalka, svakako će imati priliku da ga zadrži da uživa u njegovom sadržaju.

Jedan paketić će dodatno obradovati svog pronalazača. Naime, u jednoj od 30 vrećica se nalazi i posebna poklon kartica, a osoba koja je pronađe u svom paketiću dobiće još jedan poklon – Philips televizor.

Praznična atmosfera će se, dakle, od danas pronositi trgovima i ulicama gradova Republike Srpske, a m:tel reporteri će građane obradovati i prije Djeda Mraza.

Mapu cijelog putovanja potražite na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel www.facebook.com/mtelbih.

Ukoliko želite da saznate više o Open usluzi ili Philips televizorima, informacije možete da pronađete na stranici open.mtel.ba.

(PR)