Vijesti 03.04.2016.

Maja Kovačević pronašla majku poslije 37 godina

ČITANJE: 1 minuta
majka
Imam prelijepe vijesti, pronašla sam majku. Presrećna sam, konačno znam ko me je rodio – ovako počinje ispovijest za “Blic” Maja Kovačević koja je poslije 37 godina pronašla biološke roditelje.

Da je prvi april Maja bi pomislila da se neko šali sa njom, kada joj je jutros stigla poruka na Fejsbuku od porodice njene biološke majke.

Nakon više od tri decenije potrage Maja Kovačević je danas prvi put preko telefona čula glas svoje majke.

– Da li Vam nešto znači Marijana Stojiljković? To sam ja, Vaša ćerka – bila je prva rečenica koju je Maja izgovorila.

Po njeverovatnoj sreći kakvu ranije nije osjetila i ogromnom uzbuđenju Maja će pamtiti zauvijek taj prvi poziv.

– Sudbina uvijek uradi svoje. Dogovorile smo se da se vidimo. Sada kada sam je pronašla zamolila sam je da me ne zaboravi i da mi se zaista javi da se vidimo – kaže Maja Kovačević za “Blic”.

kovacevic maja 33

Ona je lijepu vijest podijelila i na Fejsbuku.

– Nema srećnije osobe od mene danas. Uspjela sam. Hvala svima od srca koji su bili uz mene i pružali mi neizmjernu podršku – napisala je ona.

Podsjetimo, Maja je putem društvenih mreža objavila apel za pomoć da pronađe majku koja ju je ostavila u zgradi u centru Beograda prije 37 godina.

“Rođena sam 09.01.1979. Pronađena sam 14.01.1979. u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu. Pored mene je bila poruka koju je ostavila navodno moja majka. Odnijeta sam u Zvečansku odakle sam kasnije usvojena” – napisala je Maja na Fejsbuku, gdje je postavila i sliku cedulje koju joj je majka ostavila.

(Blic)