Magazin 05.01.2016.

Majk Bej potvrdio da će režirati peti deo “Transformarsa”

ČITANJE: 1 minuta
transformersi
Majkl Bej potvrdio je da će režirati peti nastavak filmskog serijala “Transformersi”, prenosi magazin NME.

Bej je prethodno negirao glasine da će režirati film u kome će ponovo igrati Mark Volberg i koji bi trebalo bude na repertoarima bioskopa 2017. godine.

Govoreći za list “Rolling Stone” povodom svog novog filma “13 Hours: The Secret Soldiers Of Benghazi”, Bej je ipak otkrio da je potpisao ugovor po kome će režirati još jedan film o Transformersima, ali i naglasio da će to biti posljednji.

– Zabavno je raditi film koji pogleda 100 miliona ljudi, ali ovo je posljednji. Moram da predam uzde drugome- bio je izričit Bej.

Kako je ranije objavljeno, studio “Hasbro” planira narednih 10 godina da snima franšizu o Transformersima.

Predsjednik “Hasbro” studija Stiven Dejvis je još u oktobru u Kanu izjavio da se već pripremaju peti, šesti, sedmi i osmi nastavak “Transformersa”, kao i televizijska serija.

Četvrti film – “Transformers: Doba izumiranja”, u kome je glavnu ulogu igrao Mark Volberg, snimljen je 2014. godine i postao drugi u serijalu koji je dostigao zaradu od milijardu dolara širom svijeta.

Film je takođe nominovan u sedam kategorija za nagradu “Zlatna malina”, koja se dodjeljuje za najgora ostvarenja u Holivudu.

(NN)