Region 05.01.2021.

Majka djevojčice koju je zlostavljao “Malčanski berberin”: Napokon smo olakšali svoju dušu

ČITANJE: 1 minuta

U trenutku izricanja presude kroz glavu mi je prošlo samo “Hvala bogu”. Zaslužio je ovo nakon svega što je ona od njega doživela. Kukavički je što danas nije došao da prisustvuje presudi.

Rekla je Aleksandra K. majka dvanaestogodišnje djevojčice koju je oteo i danima zlostavljao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao “Malčanski berberin”. Monstrum je danas pred sudom u Nišu osuđen na doživotnu robiju zbog otmice i silovanja djevojčice u produženom trajanju.

Aleksandra K. drhtavim glasom, nakon izricanja presude, novinarima je rekla da je “danas presrećna”, piše Blic.

“Danas smo presrećni, završili smo sve. Napokon smo olakšali svoju dušu, lakše je i mojoj kćerki, olakšano je i svoj djeci da se ovo nikada ne ponovi. Hvala sudu, hvala svima, policiji, hvala novinarima”, rekla je u dahu Aleksandra.

Na pitanje novinara da li se nadala da će Jovanović, koji je danas odbio da prisustvuje izricanju presude, biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora, kaže da se nadala, ali da je ipak strahovala da li će biti donijeta takva odluka.

“Kćerka takođe očekuje da čuje presudu. Biće srećna jer je i ona ovo čekala, da on dobije ono što je zaslužio. Ona ne može nikad biti dobro, njegova presuda je minimalana za ono što je ona doživjela i sa čim će se boriti do kraja života”, rekla je majka.

(Blic)