Vijesti 03.03.2016.

Majka i kćerka sahranjene jedna do druge: Ivana ostavila oproštajno pismo

ČITANJE: 1 minuta
sahrana
U Kumodražu u Beogradu sahranjene su žrtve nezapamćene tragedije u Sokobanji. Sahrane Ivane Majstorović (36) i njene ćerke Natalije (8) su održane u odvojeno vrijeme, ali su njih dvije sahranjene jedna pored druge.

“Izvinite što vam nanosim bol. Ali budite zadovoljni jer Natalija i ja idemo na bolje mesto”, navedeno je u oproštajnom pismu koje je Ivana ostavila za majku.

Sahrani je prisustvovao Dejan Majstorović, muž Ivane Majstorović koji je saslušan je juče u policiji. Majstorović je na saslušanju izjavio da mu je supruga u posljednjih mjesec dana nekoliko puta prijetila da će ubiti sebe i dijete, ali da on, znajući Ivanu, nije vjerovao da je za to sposobna.

On je rekao da su se posljednji put čuli u ponedjeljak, prije tri dana, kad mu se supruga požalila da njihova ćerka živi u bijedi i da nema šta da obuče.

Policija je u utorak na tavanu porodične kuće Majstorovića najprije pronašla obješenu Ivanu, a nešto kasnije, oko 22 sata i telo nesrećne djevojčice, koje je bilo sakriveno u ormanu. Tokom uviđaja pronađena su i Ivanina oproštajna pisma.

(Agencije)